---

 

Het nieuwe jaar 2018 is begonnen. Graag wens ik jullie allemaal een gelukkig en gezond nieuwjaar, met veel Zentangleplezier ®.

 

Even ga ik nog een stapje terug.

In de 12 dagen voor Kerstmis 2017 hebben de bedenkers van Zentangle, Maria Thomas en Rick Roberts ons uitgedaagd om verschillende technieken uit te proberen.  Hierbij een foto van mijn bijdrage aan deze challenge die enorm leuk was om te doen. Ik heb weer genoeg inspiratie gekregen om in dit nieuwe jaar te gebruiken.

Nieuwe én bestaande workshops Zentangle bij Startangle.

Met veel plezier geef ik de workshops Zentangle ®.  Meer informatie over deze workshops vind je op mijn website: www.startangle.nl bij agenda/workshops. 

 Basisworkshops Zentangle ®:

23.02 om 13:00 uur, 16.03 om 18:30 uur,  21.04 om 09:30 uur

Vervolgworkshops Zentangle ® alleen voor diegene die de Basis workshops hebben gevolgd:

23.02 Paradox workshop: 19:00 uur

24.02 Fragmenten en Riticula om 09:30 uur 

20.04 om 18:30 uur

24.03 Delft's Delights om 13:00 uur 

(Wil je een workshop volgen en komen de data je niet uit, laat het gerust even weten dan gaan we op zoek naar een andere mogelijkheid).

Hierbij enkele foto's van de vervolgworkshops: 

Kinderworkshops: 

Steeds meer werk ik met kinderen in allerlei leeftijdsklassen (vanaf groep 1; een kind kan al meedoen als die een pen kan vasthouden). Zoals bij naschoolse activiteiten, voor kinderverjaardagspartijtjes en voor creatieve uurtjes met volwassenen en kinderen. Heb je interesse, mail gerust voor informatie over "workshops op maat".

 Nieuwe tangles van Zentangle Headquarters.

 "Toodles en Rumpus". Op de videofilm van Toodles kun je goed zien hoe deze tangle wordt getekend. Van Toodles maakte ik een stappenplan zoals je gewend bent bij Zentangle. Probeer deze prachtige tangle, je kunt er volop mee variëren en… het is een organische tangle!

Challenges/ uitdagingen.

Op internet kun je veel uitdagingen volgen. Een populaire challenge waar iedereen aan mee kan doen is  " I am the diva van laura Harms"  www.iamthedivaczt.com (voor haar 100ste uitdaging bedachten Rick en Maria:  Diva Dance, een veel gebruikte tangle). Ook in Nederland kun je uitdagingen volgen. In dit kader is januari  "omgetoverd" tot "Zenuari" door Anoeska Waardenburg, mijn collega CZT  (op facebook  kun je je hiervoor inschrijven).  Zo vind hieronder enkele foto's van de volgende uitdagingen:

1. "verander een bekende tangle" (op de driehoektile 3z : tanglepatroon "Stella")                   

2. "tangle op een gekleurde achtergrond" .

Hopelijk heb ik je weer genoeg inspiratie bezorgd om dit nieuwe jaar 2018 creatief aan de slag te gaan. Graag zie ik je terug bij één van mijn workshops en ik vind het ook erg leuk als je mij iets van jouw creaties toestuurt die je thuis hebt gemaakt.

Stella Peters-Hessels 

Certified Zentangle Teacher

https://www.startangle.nl

stell49@outlook.com

https://www.facebook.com/startangleNL/

tel:+31(0)652034234