De Zeepaardjes waren favoriet deze zomer tijdens de workshops in Zeeland.

Nog even nagenieten van de prachtige zomer 2018.

We hebben een lange zomer en nu ik de nieuwsbrief maak, schijnt de zon ook weer volop.

Welkom  alle Zentanglefans en nieuwe abonnees bij deze nieuwsbrief van september 2018 met informatie over diverse activiteiten en de agenda.

 Een Zomertoer 2018 met veel Zentangleplezier voor jong en oud.

Ook afgelopen zomer heb ik weer vele workshops mogen geven bij recreatiebedrijven. Graag ga ik hiermee door,  in december start ik dan ook met de planning van een nieuwe zomertoer 2019. Leuk detail afgelopen jaar was, dat ik voor het eerste op een Foodtruckfestival heb gestaan maar daarover hieronder meer. Komend jaar tracht ik meer bedrijven te bezoeken en hoop dus naast Groede en St. Kruis ook op andere plaatsen mensen kennis te kunnen laten maken met Zentangle.

Zentangle bij Foodtrucksfestivals

 

Toen ik werd uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het Foodtruckfestival “Bunkeren !” in Groede moest ik eerst goed nadenken want ik dacht “is dat wel iets voor mij. Passen Zentangle activiteiten wel tussen al die Foodtrucks ?”. De organisatie liet me bij de voorbereiding zien dat er op het terrein van Groede Podium in Groede een soort “animatie-eiland” werd gepland. Dat was voor mij een reden om deel te nemen aan het experiment. En het was een succes ! Hoewel het pas de tweede keer was dit evenement werd georganiseerd, was de belangstelling overweldigend. De organisatie was aangenaam verrast. En ook bij mijn “stand”(een werktafel met roll-up waar men kon plaats nemen) was het voortdurend druk. De miniworkshops werden goed bezocht en eigenlijk was ik van 11:00 uur tot 18:00 uur voortdurend in touw. Ik heb dus besloten om ook in 2019 weer bij het festival aanwezig te zijn als men mij vraagt. Dit wordt georganiseerd op 14 en 15 augustus.

  Agenda komend najaar:

 

•  De Zentanglemethode blijft je verrassen.Er komen steeds nieuwe producten ( pennen, soorten tiles) en tangles bij. Zentangle CZT's én Zentanglefans stimuleren elkaar en dagen elkaar uit door mee te doen met challenges op o.a. facebook. Ook scholen wij ons als  CZT's regelmatig bij.

• Basisworkshops :   

• zaterdag 27 oktober 10:00 uur-13:00 uur

• vrijdag 23 oktober 18:30 uur-21:30 uur                                                                                                                                     

• workshop tanglen op en in schelpen

• woensdag 3 oktober 13:30 uur-16:30 uur                                                                                     woensdag 3 oktober 18:30-21:30 uur                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Steeds vaker krijg ik de vraag of er een workshop Tanglen op schelpen komt. Het tekenen op schelpen wordt gewaardeerd en als men eenmaal is gestart op een gewone schelp, wil men ook experimenteren op mossel- en oesterschelpen en zelfs op jacobsschelpen. Zo langzamerhand heb ik een aardige voorraad opgebouwd (die is te danken aan vele giften van oplettende strandbezoekers, vrienden en familie die schelpen meebrengen van vakantie én mijn wandelingen aan de kust). Graag wil ik die prachtige schelpen met jullie delen. Ga naar mijn website  startangle.nl  en lees bij "workshops" meer hierover.  De getekende mosselschelp, al dan niet staand is altijd een succes én een leuk cadeau om te geven, De oesterschelp  daagt de de deelnemers uit om hun creatief bezig te zijn te worden bij het bewerken van de binnenkant van de schelp.

 Kom je mee tanglen op schelpen?? Het is gewoon leuk om te doen. Je strandwandelingen worden nóg leuker. TIP: Neem altijd een zakje mee bij je strandwandelingen.

 

Workshops op Maat

De laatste tijd wordt ik steeds meer gevraagd een ”workshop op maat” te geven. Dit houdt in dat men een bijeenkomst wil die specifiek gericht is op een vrienden of vriendinnengroep, rond een jarige of voor een familiebijeenkomst. In augustus sloot een team werkzaam bij een Centrum voor Jeugd en Gezin een periode af  met een workshop Zentangle®. De laatste maanden heb ik ervaring kunnen opdoen in Den Haag, Vlissingen en in Dongen. Na overleg met de initiatiefnemer maak ik dan een voorstel dat wordt uitgevoerd volgens de wensen van de aanvrager(s). Uiteraard blijf ik daarbij trouw aan mijn Zentangle-principes maar vrijwel altijd lukt het om dit alles samen te brengen terwijl de workshop meestal 2 tot 3 uur duurt. Ook in de toekomst sta ik open voor dergelijke aanvragen.

Tip:Geef iemand een workshop Zentangle cadeau (of aan jezelf).

 Opening de Cammeleur in Dongen

In september is het prachtige culturele centrum De Cammeleur geopend in mijn woonplaats Dongen. Aangezien ook Het Kunstpodium Dongen hier in gehuisvest is, zal ik hier geregeld te vinden zijn. Wellicht voor workshops maar het prachtige Grand Cafe bij de leeszaal vind ik ook aantrekkelijk, al is het maar om een heerlijke kopje koffie te gaan drinken. De activiteiten voor scholen worden nu dus vanuit dit centrum georganiseerd en misschien is het straks ook mogelijk dat ik workshops ga verzorgen in één van de fraaie zalen van de De Cammeleur in samenwerking met Het Kunstpodium. Wil je meer weten: www.decammeleur.nl

 

Privacyverklaring Startangle

 In het kader van de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (de nieuwe Privacywet) die eind mei van kracht wordt, kun je ook bij Startangle snel en eenvoudig de privacyverklaring vinden. Je gaat hiervoor naar de website  www.startangle.nl en onderaan de blauwe balk kun je direct de verklaring downloaden (of   https://www.startangle.nl/privacy-statement). Mocht de inhoud van deze verklaring veranderen in de toekomst, dan vind je hier steeds de meest actuele versie.

Zoals je weet, sturen wij je geregeld een nieuwsbrief toe. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kun je je afmelden (zie onderaan de nieuwsbrief of een mailtje sturen naar stell49@outlook.com). Zoals in de privacyverklaring staat kun je je ook ten alle tijden afmelden voor Startangle en dan wissen we uiteraard al je gegevens uit onze bestanden maar we hopen natuurlijk dat je op de hoogte wil blijven van onze ontwikkelingen en plannen.

Startangle maakt overigens geen gebruik van cookies en zal haar adresgegevens nooit doorverkopen aan derden.

We hopen je met deze informatie van dienst te zijn geweest maar zijn er nog vragen of opmerkingen, dan kun je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar stell49@outlook.com.

---
---