---

Welkom bij deze zomer nieuwsbrief van Startangle.

Leuk dat je interesse hebt in mijn werk en het nieuws dat ik via mijn activiteiten en workshops verspreid.  Ook via de site www.startangle.nl blijf je op de hoogte van al het nieuws van Startangle en Zentangle. Heb je overigens al gezien dat mijn site is aangepast ? Kijk er maar eens rustig naar.

Verder in deze nieuwsbrief: het schema van mijn workshops in de zomer van 2015, enkele van mijn activiteiten in de afgelopen maanden en nog een paar interessante links waar je misschien iets aan hebt.

Veel leesplezier en als je opmerkingen hebt : ik ontvang ze graag want via de site kun je ze zo insturen.

 

Stella Peters-Hessels (CZT-12)

Certifed Zentangle Teacher

www.startangle.nl

E: stell49@outlook.com

---

 

ZENTANGLE GEINTRODUCEERD TIJDENS LIBELLE ZOMERWEEK 2015  IN ALMERE

 

Europa verwelkomt Zentangle! Op 1 mei vond de officiële lancering van Zentangle plaats in A'dam. Speciaal voor deze gelegenheid vlogen de grondleggers van Zentangle, Maria Thomas en Rick Roberts, over om hun unieke verhaal te vertellen en een workshop te geven in Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. Bij de start al een  succes, kijkend naar de positieve berichten uit het publiek én in de pers.

Direct daarna werd Zentangle geïntroduceerd tijdens de Libelle Zomerweek 2015. Als Certifed Zentangle Teacher mocht ik ook enkele workshops verzorgen en hierbij enkele beelden.

De workshops werden overigens verzorgd i.s.m. Bruynzeel Sakura Nederland, die voor de komende jaren garant staat voor distributie van het materiaal:http://www.bruynzeel-sakura.com

 

---

 

WORKSHOPS GESTART OP RECREATIEBEDRIJVEN

In de maand juni ben ik gestart met het geven van workshops op recreatiebedrijven in Zeeland. Strandcamping Groede was de eerste locatie en met  een enthousiaste groep van mensen uit Nederland, België en Duitsland hebben we heerlijk gewerkt aan typische “ku(n)st tangles”. Wat is dat dan, zul je je afvragen ? Nou ik heb me laten inspireren tijdens een weekend “luxe kamperen” in een prachtig strandhuis aan de kust bij Strandcamping Groede. (paalhoofden komen veel voor aan de Zeeuwse kust en staan tevens in het logo van de Strandcamping) De deelnemers van de workshop  leerde ik enkele tangles tekenen, om de paalhoofden te tanglen, waarna het geheel gedecoreerd werd met schelpen uit de omgeving. Hieronder zie je enkele resultaten. Het leuke is trouwens dat deze vorm van workshops op deze camping worden voortgezet in juli. (www.strandcampinggroede.nl)

Gezien het succes van bovenstaande workshop , bied ik deze ook aan in Vlissingen, zie “de agenda” hieronder.

toe te voegen.

paalhoofden getekend door een deelneemster aan de workshop bij Strandcamping Groede

 

Welkom bij ZAS! (Zentangle At Sea)

Ter introductie van de nieuwe website biedt Startangle twee workshops aan ( workshop 1 en 2), op een speciale locatie: op het strand in Vlissingen. Prijs: € 5,-- per persoon. Bij de prijs is inbegrepen: een tile  en lijm voor de paalhoofdenworkshop en een schelp bij de workshop tanglen in een schelp. Tevens neem ik leenpennen mee.(pigma 05)  

workshop 1:tanglen van paalhoofden: 

Data: maandag 06-07-2015 vanaf 14.00 uur                  

         dinsdag    28-07-2015 vanaf 14.00 uur

workshop 2: tanglen in een schelp

    Data: dinsdag    14-07-2015 vanaf 14.00 uur

              maandag 20-07-2015 vanaf 14.00 uur

locatie: strand in Vlissingen.  

Deze zomer zijn er veel NIEUWE workshops Zentangle

 

 Naast de bekende basisworkshops 1 en 2, nodig ik je uit om kennis te maken met het combineren van de Zentangle tiles met een bijoutile of een ansichtkaart.

Een Zentangle in combinatie met een bijoutile:

We tekenen een rand op een zentangle tile en laten in het midden een vierkant “leeg”. De bijoutile  5.1/5.1 cm krijgt op die lege plaats een eigen plekje. De bijoutile kan op eigen wijze getekend worden of opgevuld met tekst. Een leuk idee om te maken en nog leuker… om cadeau te geven!

 

 

Een monotangle in combinatie met een ansichtkaart: Kies je eigen “voorkeurstangle” en leer variëren.

Het uitgangspunt voor deze workshop is het tekenen van één tangle op een tile na het plaatsen van een string. Door variaties toe te passen, wordt de monotangle heel speciaal. In de ansichtkaart komt dezelfde tangle “terug”. (Het is fijn als je minimaal een Basiscursus Zentangle hebt gevolgd)

Heb je interesse in Zentangle en/of mijn workshops ? Ga snel naar mijn website (www.startangle.com), waar je je trouwens ook kan opgeven voor de workshops.Of  stuur een mailtje: stell49@outlook.com bellen kan ook natuurlijk: 0031 652034234.

Graag ontmoet ik je op een van de workshops deze zomer. Wens je een warme zomer toe met veel tangleplezier.en 

---