Mogelijkheden voor workshops:

 In Dongen(NB) of op een door u gewenste locatie geef ik Zentangle workshops.

Een workshop kunt u afspreken voor een bepaalde activiteit.  Het kan zijn  voor een evenement, demonstratie, een familiefeest, vrienden-vriendinnenfeest of als u medewerkers /collega’s, kinderen in de klas,  hun creatieve kant wilt laten ontdekken.
Tot de mogelijkheden behoort om van alle kunstwerkjes die gemaakt worden één geheel te maken/ ieder levert zijn eigen bijdrage aan het team of in de groep. Dit kan voor elk aantal personen.
wp_20160820_16_00_03_pro
Vanwege mijn achtergrond (leraar in het Basisonderwijs) geef  ik graag  workshops Zentangle op kinderfeesten en bij naschoolse activiteiten.  Met de tekenmethode Zentangle kan ik op elk gewenst thema aansluiten. Voor elk budget is er wel een mogelijkheid om een workshop zentangle te organiseren.
hand-kinderen
Zentangle is een leuke activiteit om te introduceren in een klas bv. tijdens een kunstproject op school. Iedereen ( vanaf ongeveer 5 jaar) kan deze tekenkunstvorm leren.(vraag naar de mogelijkheden voor in de klas, ik kan ter introductie met leenmateriaal een kennismakingsles geven).
Een officiële Zentangle Basiscursus van twee en een half uur is al te volgen vanaf € 32,50 ( inclusief materiaal) , terwijl er op locatie speciale workshops gegeven kunnen worden. (vraag naar de mogelijkheden).
De basisworkshop is een echte aanrader. U gaat met twee kunstwerkjes naar huis en leert verschillende “soorten”tangles tekenen en het belangrijkste onderdeel van de les: u leert  schaduw toepassen. Het schaduwgebruik maakt  de tile! 
Graag tot ziens bij een van de Zentangle Art  activiteiten.

https://www.facebook.com/startangleNL/

DSCN3211[1]DSCN2119