Agenda/Workshops 2017-08-01T08:10:47+00:00

Evenement details:

 • ma
  22
  jun
  2015

  Tekenen van een Strandkunstwerkje geïnspireerd door ZENTANGLE

  10.00-11.30 uur Strandcamping Groede

  Maak een mooi "strand kunstwerkje"als herinnering aan de camping of je verblijf op Zeeuws -Vlaanderen en in Groede. Leuk voor jezelf of om op te sturen aan een jarige of aan je vrienden of familie.

  Op een tile van 8.9/8.9 cm maken we met de vooraf aangemelde gasten van Strandcamping Groede een strandkunstwerkje geïnspireerd op de tekentechniek Zentangle®. Stapsgewijs wordt door een gecertificeerde Zentangle Teacher elke tangle,( een patroon) uitgelegd. Alle materialen voor deze workshop zijn aanwezig. We gebruiken naast de Zentangle materialen ( pen, potlood, doezelaar en tile) ook nog zand en zeer kleine schelpen. Heb je zelf hele kleine schelpen gevonden op het strand?, neem ze gerust mee voor je eigen Zentangle kunstwerkje.  Bij Zentangle maak je nooit fouten en  je hebt geen gum nodig  of liniaal. Ga genieten van deze workshop, die ontspannend werkt. (  Zentangle is: Yoga for the brain  en mindfulness tekenen).

  Iedereen die een pen kan vasthouden kan hier aan meedoen, jong en oud. Je bent van harte welkom!.DSCN2119

   

Mogelijkheden voor workshops:

 In Dongen(NB) of op een door u gewenste locatie , worden de workshops gehouden.

Een workshop kunt u afspreken voor een bepaalde activiteit.  Het kan zijn  voor een evenement, demonstratie, een familiefeest, vrienden-vriendinnenfeest of als u medewerkers /collega’s, kinderen in de klas,  hun creatieve kant wilt laten ontdekken. Tot de mogelijkheden behoort om van alle kunstwerkjes die gemaakt worden één geheel te maken/ ieder levert zijn eigen bijdrage aan het team of in de groep. Dit kan voor elk aantal personen.
wp_20160820_16_00_03_prowp_20160820_15_51_17_pro
Vanwege mijn achtergrond (leraar in het Basisonderwijs) geef  ik graag  workshops Zentangle op kinderfeesten en bij naschoolse activiteiten.  Met de tekenmethode Zentangle kan ik op elk gewenst thema aansluiten. Voor elk budget is er wel een mogelijkheid om een workshop zentangle te organiseren.
WP_20160716_14_28_31_Prohand-kinderen
Zentangle is een leuke activiteit om te introduceren in een klas bv. tijdens een kunstproject op school. Iedereen ( vanaf ongeveer 5 jaar) kan deze tekenkunstvorm leren.(vraag naar de mogelijkheden voor in de klas, ik kan ter introductie met leenmateriaal een kennismakingsles geven).
Een officiële Zentangle Basiscursus is al te volgen vanaf € 25,00 ( inclusief materiaal), terwijl er op locatie reeds speciale workshops gegeven kunnen worden vanaf € 10,00 per persoon.
Graag tot ziens bij een van de Zentangle Art  activiteiten.

https://www.facebook.com/startangleNL/

DSCN3211[1]DSCN2119