Agenda/Workshops 2017-08-01T08:10:47+00:00

Evenement details:

 • vr
  03
  jul
  2015

  Tanglen( tekenen van patronen) op een grote SCHELP

  10.00-11.30 uurStrandcamping Groede

  Tijdens het  beoefenen van Zentangle® kun je  rust ervaren en het kan jouw concentratie en creativiteit verhogen, kom het ontdekken en ervaren. De tangle (een  patroon) wordt stapje voor stapje, lijn voor lijn uitgelegd, door een gecertificeeerde docent (CZT-> Certified Zentangle Teacher);  Deze stapsgewijze uitleg is bedacht door de grondleggers van Zentangle: Maria Thomas en Rick Roberts, Amerikaanse kunstenaars. Tijdens deze workshop tekenen we op een grote schelp. Iedereen die een pen kan vasthouden  en een kampeergast is van Strandcamping Groede, kan zich aan melden. Of je nu oud of jong bent, je bent van harte welkom. Geef je op voor deze unieke  workshop Zentangle:  tanglen op een schelp. Je hoeft niets mee te nemen, al het materiaal is aanwezig. Na afloop van deze workshop ( die we ook wel Zia-workshop noemen-> Zentangle Inspirated Art), neem je je zelfgemaakte en  getanglede schelp mee.  Het lukt altijd en je hebt iets bijzonders gecreëerd.

                                                      DSCN2272 schelp

Mogelijkheden voor workshops:

 In Dongen(NB) of op een door u gewenste locatie , worden de workshops gehouden.

Een workshop kunt u afspreken voor een bepaalde activiteit.  Het kan zijn  voor een evenement, demonstratie, een familiefeest, vrienden-vriendinnenfeest of als u medewerkers /collega’s, kinderen in de klas,  hun creatieve kant wilt laten ontdekken. Tot de mogelijkheden behoort om van alle kunstwerkjes die gemaakt worden één geheel te maken/ ieder levert zijn eigen bijdrage aan het team of in de groep. Dit kan voor elk aantal personen.
wp_20160820_16_00_03_prowp_20160820_15_51_17_pro
Vanwege mijn achtergrond (leraar in het Basisonderwijs) geef  ik graag  workshops Zentangle op kinderfeesten en bij naschoolse activiteiten.  Met de tekenmethode Zentangle kan ik op elk gewenst thema aansluiten. Voor elk budget is er wel een mogelijkheid om een workshop zentangle te organiseren.
WP_20160716_14_28_31_Prohand-kinderen
Zentangle is een leuke activiteit om te introduceren in een klas bv. tijdens een kunstproject op school. Iedereen ( vanaf ongeveer 5 jaar) kan deze tekenkunstvorm leren.(vraag naar de mogelijkheden voor in de klas, ik kan ter introductie met leenmateriaal een kennismakingsles geven).
Een officiële Zentangle Basiscursus is al te volgen vanaf € 25,00 ( inclusief materiaal), terwijl er op locatie reeds speciale workshops gegeven kunnen worden vanaf € 10,00 per persoon.
Graag tot ziens bij een van de Zentangle Art  activiteiten.

https://www.facebook.com/startangleNL/

DSCN3211[1]DSCN2119