Europa verwelkomt Zentangle!

Op 1 mei vond de officiële lancering van Zentangle plaats in A’dam.

Speciaal voor deze gelegenheid vlogen de grondleggers van Zentangle, Maria Thomas en Rick Roberts, over om hun unieke verhaal te vertellen en een workshop te geven in Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.

Een groot succes, kijkend naar de positieve berichten uit het publiek én de media! Onder meer Wendy, het magazine van Wendy van Dijk, schreef erover. Ook damestijdschrijft Margriet heeft een mooi interview met de grondleggers geplaatst en diverse andere hobbytijdschriften waren erbij.

Wilt u meer weten over Zentangle?
Klik hier voor het verhaal achter Zentangle, wat precies de methode is en voor inspiratie!

Wilt u het Zentangle live meemaken? Tijdens de Libelle Zomerweek (18/05 - 24/05) zullen er dagelijks workshops worden gegeven door CZT’s (Gecertificeerde Zentangle Docenten). Kom langs en ontdek het zelf!

Zentangle, vanaf nu verkrijgbaar!
Aanwezigen waren het er over eens; Zentangle is niet zomaar een hobbytrend, het is een nieuwe tekenmethode die de komende jaren onze harten zal gaan veroveren.

De Zentangle Tool Sets en de Zentangle tafeldisplay zijn nu verkrijgbaar. In de afgelopen periode hebben meerdere organisaties hun eerste en zelfs vervolgorders al geplaatst. Wilt u ook een order plaatsen? Klik dan hier.

Learn to Tangle at the Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre
Rick en Maria onthulden tijdens het event het unieke Zentangle bed, welke zij als gift hebben geschonken aan Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre.

Het hotel biedt tijdelijk Zentangle aan in haar luxere kamers, zodat gasten een momentje voor zichzelf kunnen hebben tijdens het reizen.

 

 

2017-08-01T07:55:07+00:00